Tagozati szakmai út- Ipar 4.0 a gyakorlatban

ÉS TE HOGY VAGY? – BESZÉLGETÉS JAKUPCSEK GABRIELLÁVAL

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata 2018. október 12-13-án szakmai utat szervez Székesfehérvár mellett lévő Kőszárhegyre. Az utazás célja egy olyan sikeres magyar kis- és középvállalkozás meglátogatása tapasztalatcsere céljából, mely nem csak szakmai tevékenysége, de technológiai megoldások, üzemszervezés, raktárgazdálkodás szempontjából is jó például szolgálhat, és akár új üzleti kapcsolat kialakítását is eredményezheti.


Szállás: Móron Hétkúti Wellness Hotelben, kétágyas szobákban, reggelivel (egyágyas elhelyezés felárral, kiutazó költségére)


Tervezett program:

2018. október 12. (péntek)
Indulás Szegedről a Kamarai Székház elől: 7 óra 30 perckor

11:00 - 12:30  között: - Simon Műanyag Feldolgozó - Kőszárhegy.  A jelenleg közel 400 fős vállalkozás több, mint 30 éves múltra tekint vissza, egyszemélyes vállalkozásból fejlődött a legmagasabb felkészültséget és technológiát megkövetelő autóipari beszállítói szintre, mégis sikerrel őrzi meg a családias hangulatot.


Közös ebéd Székesfehérváron, majd:

  • Szabad program vagy városnézés Székesfehérváron

  • Utazás Mórra, szállás elfoglalása, fakultatív a  móri Lamberg-kastélyban


Vacsora borkóstolóval - melynek költsége a jelentkezőt terheli. Bekért árajánlat alapján várható költség: 4.550 - 6.500 Ft között (menü később választható)

2018. október 13. (szombat)
Indulás 10 órakor Mórról, érkezés Szegedre: a déli órákban.

Költségviselés:

Önköltséges jelentkezés esetén (utazás, szállás reggelivel - kétágyas szobában - és helyi adó) : 24.900 Ft/fő+ÁFA, illetve a borkóstoló és vacsora díja.  Egyágyas felár: 8500 Ft.

A tagozat tagjai számára az utazás, szállás - elhelyezés kétágyas szobákban és a pénteki ebéd költségeit a CSMKIK Ipari Tagozatának keretéből kerül finanszírozásra. A résztvevők önerőből fizetik az 1. napi móri vacsora és borkóstoló árát, valamint étkezésnél az italfogyasztást.


Támogatás odaítélése:

Cégenként 1 fő támogatására nyílik lehetőség, de önköltséges alapon  - szabad hely esetén - tudunk fogadni további résztvevőket is.


Elbírálás: a korlátozott részvételi lehetőség miatt a jelentkezéseket Kamaránk Ipari Tagozatának elnöksége bírálja el a jelentkezések sorrendje és az elvégzett kamarai munka figyelembe vételével, kizárólag hátralékkal nem rendelkező tagok támogatásával.


Az utat csak megfelelő számú érdeklődő esetén valósítjuk meg!

Részvételi szándékát kérjük, legkésőbb 2018. szeptember 12-én 12 óráig szíveskedjen jelezni, az alábbi űrlap kitöltésével, a résztvevő nevének megadásával. Bővebb információ: szilagyi.katalin@csmkik.hu címen kérhető


Térkép betöltése...
2018-09-05T11:17:15+00:00