Idén is jótékonysági rendezvénnyel készül a Női Vezetői Klub


ÉS TE HOGY VAGY? – BESZÉLGETÉS JAKUPCSEK GABRIELLÁVAL


Egy őszinte és felemelő beszélgetéssel, és a hagyományokhoz hűen jótékonysági akcióval zárja idén is az évet a CSMKIK Női Vezetői Klub.  December 12-én, szerdán 16 órától várunk mindenkit nyitott rendezvényünkre, ahol Máté Roland újságíróval, az Egy pillanat – Az élet lábatlankodása című blog szerzőjével beszélget majd Novákné Halász Anna, a klub vezetője. A 32 éves Roland egyik lábát pár hónapja váratlanul amputálták. Azóta egy közösséget épít a Facebook-on, ahol saját küzdelmeivel, és sikereivel mutat példát azoknak, akiket hasonlóan váratlan akadályok elé állított az élet, és őszintén vall arról, hogyan értékelte át az életét az elmúlt időszak történései hatására.

Helyszín: CSMKIK Székház, Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Időpont: 2018. december 12. 16 óra

Az idei felajánlásokkal a szegedi Családok Átmeneti Otthonának segítünk. Az intézményben 12 családot tudnak elhelyezni, de folyamatos a jelentkezés. Jelenleg 12 nő, 4 férfi és 19 gyerek lakik az Otthonban, ahol 14-en dolgoznak. Az intézmény számára adományokat gyűjtünk, ITT elérhető, hogy mire lenne nagy szükség. Amennyiben a felsorolt tárgyak közül szívesen adományozna a családok számára, kérem jelezze a +3630/7923709-es számon, vagy a hegedus-szabo.iren@csmkik.hu címen!

A rendezvényen való részvétel támogatói jegy (minimális összege 1000 Ft) megvásárlásával lehetséges, melyet a helyszínen gyűjtünk, és közvetlenül az intézménynek juttatunk el.

A rendezvényre az alábbi űrlapon várjuk a jelentkezéseket!

Térkép betöltése...


2018-11-30T13:06:02+00:00