I3 KLUB – pályázatokról érthetően


ÉS TE HOGY VAGY? – BESZÉLGETÉS JAKUPCSEK GABRIELLÁVAL


Indulnak az utolsó rohamok a pályázati pénzekért. A napokban nyílt meg egy 3 milliárd forintos keretösszegű egyetemi innovációs ökoszisztéma pályázat a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból és egy hetes társadalmi egyeztetésre bocsátották a kis- és középvállalkozásoknak szóló 45 milliárd forintos piacvezérelt KFI-pályázatot is, amely május 20. körül nyílhat meg - jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, illetve Birnker Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke egy közös sajtótájékoztatón

Csaknem 80 milliárd forint értékben jelennek meg új gazdaságfejlesztési uniós pályázatok, köztük egy régóta várt energetikai felhívás, amely nemcsak a fém-, műanyag- és faipar számára nagy lehetőség, hanem a turisztikai ágazat szereplőinek is, olvasható a Világgazdaság oldalán.

De mikor, mire pályázzunk, mikor érdemes és mikor nem szabad pályázatokban gondolkodni. Ehhez adunk gyakorlati útmutatást következő Ipari, Innovációs és Informatikai klub ülésen. A rendezvény  a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint, az Enterprise Europe Network közös szervezésében valósul meg.

Időpont: 2019. május 31. 10 óra
Helyszín: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székháza

Program:

  • Kaszás Anikó klubvezető köszöntője, felvezetője
  • 2019-ben még megvalósíthatja álmait!  - gyakorlati útmutató a pályázatok utolsó nagy rohamában
    előadó: Kirizs Tibor az ÉRTŐ Kft. ügyvezetője
  • Kérdezz-felelek! Gyakorlatias válaszok az érdeklődők kérdéseire a pályázatok kapcsán

 

Az előadás anyaga EZEN a linken érhető el.

 

Térkép betöltése...


2019-06-04T13:47:51+00:00