A HR világa és a digitalizáció – RILIAM workshop


ÉS TE HOGY VAGY? – BESZÉLGETÉS JAKUPCSEK GABRIELLÁVAL

A HR világa és a digitalizáció: Digitális transzformáció – A vállalatok alkonya? címmel tart előadást Csóti Gábor, a Certop Kft. minősített szakértője, a Magyar GAMECHANGERS Közösség ügyvezetője, a RILIAM projekt keretében szervezett következő workshopon, szeptember 19-én.
„Három forradalom zajlik összefonódva, egymás okaiként és következményeiként: milyen lesz a digitális közeljövő technológiai, üzleti és közösségi nézőpontból? Hogyan változtat meg minket a hálózat fogyasztóként, munkavállalóként, erőforrás-birtokosként, közösségként? Mit tekintünk értéknek, és mit engedünk el? Ráismerünk-e a szervezetekre és szerepeinkre néhány év múlva?” – mindezekre a kérdésekre választ kaphatnak azok, akik részt vesznek az eseményen.

Időpont: 2019. szeptember 19. 10-12 óra
Helyszín: CSMKIK Székház

A RILIAM projekt (Regional Innovation Laboratory for Industrial Automation and Mechatronics, HUSRB/1602/41/0012) tavaly júliusban szerb partnerekkel indult program, célja a határ mindkét oldalán egy-egy innovációs kompetencialaboratórium felszerelésre, valamint a vállalkozói versenyképesség növelése. Ez utóbbi törekvés érdekében kamaránkban workshopokkal, és tréningekkel várjuk az érdeklődő vállalkozások képviselőit.

A workshopon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!
A jelentkezéseket az alábbi űrlapon várjuk, kérdés esetén keressen minket a riliam@csmkik.hu e-mail címen, vagy a 62/554-253-as telefonszámon.

                

Térkép betöltése...


2019-08-14T09:35:14+00:00