Digitális Kiválósági Fórum és ICT B2B találkozó

Korábbi nemzetközi események

A Digital Excellence Forum @ ICT Proposers’ Day 2019 keretében nemzetközi partnerkereső találkozót szerveznek Helsinkiben, amely kiváló alkalom a HORIZON 2020 ICT felhívásokhoz kapcsolódó nemzetközi konzorciumok kialakítására.

A rendezvény az Enterprise Europe Network és az Ideal-ist hálózatok közös szervezésében valósul meg. Vállalatok, egyetemek, valamint kutatóintézetek képviseltetik magukat a világ számos pontjáról, hiszen a program kitűnő lehetőséget nyújt új projektötletek megosztására és a HORIZON 2020 ICT felhívásokhoz új partnerkapcsolatok kiépítésére.

Helyszín: Helsinki, Finnország, Messukeskus centre, Messuakio 1
Időpont: 2019. szeptember 19-20.
Regisztrációs határidő: szeptember 17.

Eddig már több mint 600 jelentkező regisztrált az eseményre.

Regisztrációs folyamat:

  1. Regisztráljon a konferencia honlapján: ICT Proposers’ Day 2019 page.
  2. Ezt követően lépjen be a konferencia honlapjára és a „My Events” felületen klikkelje be, hogy részt kíván venni a kétoldalú tárgyalásokon (“Participate in the Ideal-ist Face2Face brokerage event at the ICT Proposers’ Day 2019”)
  3. Ezután készítse el részletes partnerkereső profilját, a szervezet leírásán kívül töltsön fel projekt ötleteket is a piactérre (marketplace).

A B2B találkozó honlapja a következő linken érhető el: https://ict2019.ideal-ist.eu/
Ezen az oldalon láthatók a már beregisztrált résztvevők.

A találkozó kiváló alkalom:

  • információszerzésre a HORIZON 2020 ICT programjaira vonatkozóan,
  • K+F partnerkapcsolatok kiépítésére,
  • új projektötletek megvitatására, H2020 projekt konzorciumok kezdeményezésére.

A 2018-as rendezvényen:

  • 1220 résztvevő
  • 58 országból
  • 6042 találkozót bonyolított.

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztráció után a cégprofil és együttműködési profil megjelenik a honlapon. A résztvevők előre egyeztetett időpontban folytathatnak kétoldalú tárgyalásokat, személyre szabott tárgyalási naptár alapján.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az eseményen való részvétel, kérjük felénk is jelezze az eenszeged@csmkik.hu e-mail címen.

2019-09-27T10:03:35+00:00