A jövő technológiái Szegeden – másodszor is SzeBIT

CSMKIK

A PC Trade Systems Kft. 2018. november 21-én, szerdán 9 órától, második alkalommal rendezi meg SZEGED BUSINESS & IT eseményét. Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban tartott programon a vezető informatikai gyártók és az innovatív hazai vállalkozások termékeit, megoldásait vonultatják fel kiállítások, valamint előadások és workshopok formájában. Az ingyenes esemény három jól elkülönülő, mégis összefüggő helyszínen kerül megrendezésre: kiállítói téren, színpadon, valamint szemináriumi szobában (utóbbi regisztrációhoz kötött).

A hannoveri cebit-en bemutatott IT futuretech megoldásaikat a nagy gyártók Szegedre hozzák, így a régió piacának érdeklődői is testközelből tekinthetik meg az egyes cégek zászlóshajóit jelentő újdonságokat: önvezető autó, ultrakönnyű notebookok, IoT, virtuális/kiterjesztett valóság, cloud megoldások, mesterséges intelligencia, IT biztonság, üzleti megoldások és minden, ami a negyedik ipari forradalmat kézzel foghatóvá teszi.

A nap folyamán az érdeklődők a jövő technológiáinak megtekintése mellett a digitális forradalomról szóló előadásokat is meghallgathatnak. A rendezvény ezen nyilvános részének látogatói cégvezetők, döntéshozók, egyetemi hallgatók, iskolások Magyarországról, valamint a környező országokból, elsősorban Szerbiából és Romániából.

A részletes programmal kapcsolatban folyamatosan friss információk érhetők el az esemény honlapján, valamint Facebook oldalán is.

A rendezvény ingyenesen látogatható, a regisztráció ezen a linken, a szakmai workshopokra való jelentkezés pedig ezen a linken érhető el.

2018-10-31T13:10:18+00:00